Demisia fostului vicepremier Gabriel Oprea

docPotrivit declaraţiilor fostului vicepremier Gabriel Oprea, demisia sa din funcția de senator încheie lanțul deciziilor care au fost luate cu scopul de a se da curs acțiunilor în justiție.

„Am totuși credința fermă că orice om rațional înțelege că sunt cu totul nevinovat și că, după ce justiția se va pronunța, va înceta și acest val de agresiuni la care am fost supus de atâta amar de vreme”, a mai precizat Gabriel Oprea.

Fostul vicepremier a mai spus că a fost mereu un om corect şi a respectat legea.

„Eu știu că am fost mereu un om corect. Nu am furat, nu am luat mită, nu am făcut afaceri ilegale. (…) Am fost verificat de zeci de ori și mereu concluziile au fost clare: am respectat legea, iar averea mi-am făcut-o pe căi cinstite și verificabile. (…) Toți cei care mă cunosc pot confirma că am susținut Justiția, l-am susținut pe președinte, fie că a fost vorba de Traian Băsescu sau de Klaus Iohannis, pentru că am crezut în ideea națională. (…) Vă asigur că am luat mereu deciziile bune pentru țară și că i-am susținut necondiționat atunci când a fost vorba despre interesul României”, a declarat Gabriel Oprea.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Administratie publica - institutii publice, Politic, Ştiri și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s