Ministerul Public are ca prioritate investigarea infracțiunilor contra umanității

augustin-lazar_77863600În cadrul unui seminar organizat la Alba Iulia, procurorul general al României, Augustin Lazăr, a afirmat că Ministerul Public are ca prioritate în continuare investigarea infracțiunilor contra umanității, acesta precizând că a început ‘să se vadă voința de a investiga și de a clarifica inclusiv aspecte din istoria României’.

Procurorul general a afirmat că acest seminar de criminalistică, organizat de mai bine de un deceniu, la Alba Iulia, urmărește identificarea modalităților investigative cele mai moderne pentru multe fapte, în special pentru infracțiunile de violență, pentru infracțiunile contra vieții, care sunt mereu în actualitate.

Totodată, Augustin Lazăr a subliniat că seminarul ‘are un nivel științific remarcabil, care s-a făcut tot mai vizibil pe măsura trecerii anilor’, aspect demonstrat de faptul că sunt prezenți la reuniune experți de la Biroul Federal de Investigații din SUA, care vor face schimb de bune practici cu specialiștii români, dar și Procurorul general al Parchetului din Brescia, Pier Luigi Dell’ Osso.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Judecatori - procurori - magistrati, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s