Suspiciuni de fraudă la concursul de admitere pentru funcţii de agent operativ la Penitenciarul Aiud

erori-dese-la-un-penitenciar-din-canada-12-detinuti-eliberati-accidental-in-ultimele-18-luni-video-75034Sindicaliştii din ANP precizează că mai mulţi candidaţi la concursul de admitere pentru funcţii vacante de agent operativ la Penitenciarul Aiud au reclamat nereguli la proba sportivă.

„La 16 septembrie, mai mulţi candidaţi la Concursul de admitere pentru funcţii vacante de agent în operativ la Penitenciarul Aiud au reclamat nereguli la proba sportivă. Sub pretextul unor erori de măsuratoare Comisia de concurs prezidată de către directorul penitenciarului, domnul Valentin Nazare, a obligat unii participanţi să repete probele. Astfel, o serie de concurente, care anterior trecuseră proba sportivă, au fost respinse sau descalificate. Participantele dezavantajate în acest fel s-au plâns ANP, care a şi dispus verificări. Informaţiile deţinute la acest moment indică legături de afinitate între preşedintele comisiei de concurs, domnul Valentin Nazare – directorul penitenciarului, şi participanţi la concurs”, se menţionează în comunicatul de presă transmis de sindicat.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor a scos la concurs 508 posturi vacante, din care 8 au fost alocate Penitenciarului Aiud.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Penitenciare, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s