În urma controalelor, peste 12.000 metri cubi de material lemnos au fost indisponibilizaţi

primaria-borsa-va-incepe-cu-un-nou-departament-de-tip-srl-prelucrarea-lemnului1370261413Ministrul Afacerilor Interne, Dragoş Tudorache, a afirmat că, în urma controalelor din ultimele săptămâni realizate de Poliţia Română, au fost indisponibilizaţi 12.489 de metri cubi de material lemnos, în sumă totală de peste 3,4 milioane lei.

Ministrul a informat că în funcţie de rezultatele finale ale acţiunilor de control, se va lua o decizie cu privire la paşii următori. „Vom trage în acel moment, împreună cu colegii de la Ministerul Mediului, de la Garda de Mediu, un prim set de concluzii cu privire la gradul de acoperire a acestei acţiuni pe judeţele care sunt cele mai susceptibile de a avea astfel de infracţionalitate. Apoi, în funcţie de aceste rezultate, vom hotărî cum să derulăm în continuare sau cum să dezvoltăm mai departe acest tip de acţiune”, a precizat Tudorache.

Săptămâna trecută, ministrul anunţa că una dintre priorităţile sale va fi combaterea infracţiunilor din domeniul silvic, menţionând că va manifesta toleranţă zero în situaţiile în care se dovedeşte că oameni dintre cadrele MAI sunt implicaţi în astfel de reţele de infracţionalitate.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Agricultura, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s