Aprobarea Normelor privind articolele de curățenie și igienă individuală și colectivă asigurate de către administrația locului de deținere – Proiect

penitenciar-1452113377Ministerul Justiției a supus spre consultare publică, Proiectul de Ordin pentru aprobarea Normelor privind articolele de curățenie și igienă individuală și colectivă asigurate de către administrația locului de deținere.

Proiectul de ordin are ca obiect reglementarea unitară a drepturilor persoanelor private de libertate la articole de curățenie şi igienă individuală şi colectivă.

Persoanele private de libertate, în baza solicitărilor scrise, pot achiziționa de la punctele comerciale din interiorul locului de deținere, contra cost, articole de curățenie și igienă individuală și colectivă, în conformitate cu dispozițiile Regulamentului de aplicare a Legii nr. 254/2013 privind executarea pedepselor și a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 157/2016.

Pentru persoanele private de libertate aflate în tranzit, articolele de curățenie și igienă individuală și colectivă se alocă în funcție de numărul persoanelor cuprinse în tabelul transmis de către șeful de tură responsabilului sectorului echipament.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Penitenciare, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s