Pe 15 septembrie transportatorii vor să protesteze în toată țara

cele-mai-bune-masini-second-hand-sub-5.000-de-euro18975_largePotrivit unui comunicat de presă al Confederației Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR), patronatele din domeniul transporturilor au înregistrat o cerere de miting la Primăria Municipiului București pentru data de 15 septembrie 2016 pe motivul creșterii poliței RCA, iar proteste s-ar putea desfăşura în toată țara.

Astfel, protestul va începe atât în București, cât și în principalele orașe reședință de județ, începând cu ora 9 dimineața. În București, protestul se va desfăşura atât în fața Guvernului, cât și a Parlamentului, în subordinea căruia se află Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

Transportatorii cer Guvernului înghețarea primelor RCA la valorile medii calculate de ASF pentru luna iunie 2016, „tarife despre care ASF consideră că oferă stabilitate financiară și care stau la baza relansării pieței asigurărilor RCA din România”.

Totodată, potrivit COTAR, o altă soluție este ca proiectul de lege al RCA aflat în dezbatere la Senatul României, în Comisia de Buget-Finanțe, să fie adoptat prin OUG pentru a intra imediat în aplicare.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Circulaţia pe drumurile publice, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s