IGPR a iniţiat controale în cluburile din ţară

politiaÎn noaptea de 6 spre 7 august, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliţiei Române, poliţiştii au desfăşurat o acţiune pentru verificarea activităţilor comerciale din 12 cluburi din judeţul Constanţa.

Astfel, pentru neregulile constatate, poliţiştii au întocmit 3 dosare penale, dintre care 2 pentru evaziune fiscală şi 1 la regimul drogurilor, au indisponibilizat 108.000 de lei şi au aplicat 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 106.000 de lei.

De asemenea, în perioada 5 – 6 august, Poliţia Română a organizat o acţiune, la nivel naţional, în zona cluburilor şi barurilor, pentru prevenirea şi combaterea activităţilor infracţionale.

La activităţi au participat zilnic, în medie, 3.392 de poliţişti de ordine publică, de investigaţii criminale şi de la alte formaţiuni de poliţie.

Astfel, în cadrul acţiunii au fost efectuate 1.180 de acţiuni şi controale, dintre care 872 în domeniul ordinii publice şi 308 pe linie de investigaţii criminale.

În urma acţiunii, au fost constatate 394 de infracţiuni, dintre care 168 de natură judiciară şi 226 de altă natură, iar 26 de persoane au fost reţinute sau arestate.

De asemenea, au fost aplicate 8.348 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.476.863 de lei.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Curat murdar, Ştiri și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s