Măsuri pentru Conferinţa Platformei Uniunii Europene a Oficiilor de Recuperare a Creanţelor provenite din Infracţiuni

justitie3Ministerul Justiţiei a lansat în dezbatere publică proiectul de Hotărâre a Guvernului privind unele măsuri pentru organizarea şi desfăşurarea la Bucureşti, în perioada 19-21 octombrie 2016, a Conferinţei la Nivel Înalt a Platformei Uniunii Europene a Oficiilor de Recuperare a Creanţelor provenite din Infracţiuni.

Având în vedere caracterul deosebit al acestui eveniment, în conformitate cu art. 4 alin. (5) al Ordonanţei de Guvern nr. 80/2001 privind stabilirea unor normative de cheltuieli pentru autorităţile administraţiei publice şi instituţiile publice, cu modificările şi completările ulterioare, se impune efectuarea de cheltuieli ocazionate de organizarea şi desfăşurarea în bune condiţii a conferinţei internaţionale, pe baza normativelor de cheltuieli propuse.

De asemenea, proiectul menţionează, cu titlu exemplificativ, categoriile de achiziţii necesare organizării evenimentelor, care includ efectuarea de cheltuieli.

Astfel, prin adoptarea prezentului proiect de act normativ se asigură îndeplinirea condiţiilor financiar – bugetare pentru organizarea la Bucureşti, în perioada 19-21 octombrie 2016, a Conferinţei la Nivel Înalt a Platformei Uniunii Europene a Oficiilor de Recuperare a Creanţelor provenite din Infracţiuni.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Politic, Ştiri și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s