Traian Băsescu, despre banii scoşi în Bulgaria

BasescuCu privire la dosarul lui Bogdan Olteanu, suspectat de procurorii anticorupţie că a făcut trafic de influenţă, Traian Băsescu a declarat că în timpul mandatului a primit informaţii de la instituţiile statului privind banii scoşi în Bulgaria.

Traian Băsescu a precizat că banii s-au scos în trei tranșe, iar instituțiile statului nu au acționat pentru că nu au știut pentru ce au fost.

„Am avut cunoștință despre banii care se scoteau din Bulgaria. Erau operaţiuni care s-au raportat. Banii s-au scos din Bulgaria, în trei tranșe de câte 300.000 de euro. Probabil instituțiile statului nu au acționat pentru că nu au știut pentru ce au fost. Au reuşit să afle că s-au scos banii din Bulgaria, dar nu şi ce s-a făcut cu ei (…) Aici se pare că s-a cumpărat numirea lui Liviu Mihaiu pentru postul de guvernator al Deltei. La vremea respectivă nu ştiam pentru ce sunt banii, dar acum, în baza unui denunţ, procurorii au reuşit să lege lucrurile. La vremea respectivă, Bogdan Olteanu a făcut şi greşeala să anunţe el, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, să anunţe cine va fi noul guvernator al Deltei Dunării. N-a anunţat-o Executivul, n-a anunţat-o Tăriceanu, care era premier, deci ceva e-n neregulă”, a spus Traian Băsescu.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Curat murdar, Politic, Ştiri și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s