Horia Simu consideră nedrept că fostul Daniel Moldoveanu nu a fost pus sub acuzare de DNA

images (4)Omul de afaceri Horia Simu susţine că este nedrept că fostul consilier la Președinție Daniel Moldoveanu nu a fost pus sub acuzare de DNA întrucât acesta a luat 25% din cei 7 milioane de euro primiți de el de la ANRP.

Ceea ce este nedrept în acest dosar, este inversarea cazualității și sunt acoperiți autorii morali ai acestui dosar. Domnul Daniel Moldoveanu este autorul moral al acestui dosar. Dânsul a făcut și alte activități economice care nu țineau de fișa postului domniei sale și faptul că nu este nici măcar prezent în acest dosar este puțin nedrept„, a precizat Horia Simu.

Pe 26 iulie Horia Simu s-a prezentat la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde a avut loc un prim termen într-un dosar în care a fost trimis în judecată, pentru că ar fi primit despăgubiri nelegale de la ANRP pentru un teren din municipiul Constanța, supraevaluat cu 7,7 milioane euro.

 

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Curat murdar, Politic, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s