Adrian Mititelu nu a fost asistat de un apărător ales pe parcursul urmăririi penale

images (5)Fost director general unic al SC Fotbal Club U Craiova SA, Adrian Mititelu nu a fost asistat de un apărător ales pe parcursul urmăririi penale desfășurate de procurorii DNA în dosarul în care omul de afaceri a fost trimis în judecată pentru înșelăciune și evaziune fiscală, în forma substituirii, degradării sau înstrăinării de către debitor a bunurilor sechestrate.

Astfel, la sfârşitul anului 2010, SC Fotbal Club U Craiova SA avea datorii foarte mari către bugetul consolidat al statului în sumă totală de 9.906.095 lei. Prin urmare, la 31 ianuarie 2011, Ministerul Finanțelor Publice (MFP) — Agenția Națională de Administrare Fiscală a întocmit procesul verbal de sechestru pentru bunuri mobile prin care au fost indisponibilizate drepturile federative de joc ale celor 39 de jucători de fotbal care activau în baza unor contracte de muncă sau convenții civile în echipa Universitatea Craiova.

De asemenea, DGFP Dolj a desfăşurat și alte demersuri în vederea recuperării creanței, fiind indisponibilizate prin procese verbale de sechestru mai multe bunuri imobile, pentru valorificarea acestora fiind organizate 3 licitații.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Judecatori - procurori - magistrati, Ştiri și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s