Trimişi în judecată pentru noi presupuse fapte de corupţie

perchezitii-in-constanta-la-persoane-banuite-de-falsificare-de-diplome-sase-persoane-retinuteDirecţia Naţională Anticorupţie (DNA) a trimis în judecată, pentru noi presupuse fapte de corupţie, pe omul de afaceri Horia Simu şi fosta şefă a Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor ANRP, Crinuţa Dumitrean.

De această dată ei sunt acuzaţi de fapte de corupţie privind despăgubiri acordate pentru un teren în municipiul Constanţa, prejudiciul fiind calculat la peste 7,7 milioane de euro. În acelaşi dosar vor mai fi judecaţi deputatul Marko Attila, Remus Baciu, Cristian Mihai, Oana Vasilescu, Dragoş Bogdan, Cătălin Teodorescu, Florentina Savu şi Horaţiu Dima.

Au fost stabilite încălcări în ceea ce priveşte cumpărarea drepturilor litigioase, exercitarea abuzivă a atribuţiunilor de serviciu, aprobare raport supraevaluat.

Dosarul a fost înaintat spre judecare la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Administratie publica - institutii publice, Curat murdar, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s