Academia „Al. I. Cuza” cere retragerea titlului de doctor al lui Robert Negoiţă

un-grup-de-profesori-si-intelectuali-solicita-schimbarea-consiliului-national-de-atestare-a-titlurilor-diplomelor-si-certificatelor-universitareMinisterul Educaţiei a anunţat că Academia de Poliţie „Al. I. Cuza” a trimis cerere Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare privind retragerea titlului de doctor în cazul primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă.

„Secretariatul CNATDCU a primit punctul de vedere al Academiei de Poliţie Al. I. Cuza, la solicitarea privind teza de doctorat a primarului Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă. În documentul trimis CNATDCU, academia constata că teza de doctorat a acestuia este plagiată şi propune retragerea titlului de doctor”, a precizat purtătorul de cuvânt al Ministerului Educaţiei, Mirabela Amarandei.

Robert Negoiţă este doctor în Ştiinţe Juridice din anul 2012, când şi-a dat doctoratul la Academia de Poliţie „Al. I. Cuza”, teza fiind intitulată „Criza economico-financiară şi impactul acesteia asupra echilibrului social”.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Curat murdar, Politic, Ştiri și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s