Parlamentarii acuzaţi de mai multe infracţiuni de corupţie

lcParlamentarii Mădălin Voicu şi Nicolae Păun,dar şi fostul şef al ANAF, Gelu Diaconu au fost trimişi în judecată de procurorii anticorupţie fiind acuzaţi de mai multe infracţiuni de corupţie.

DNA l-a acuzat pe Nicolae Păun, deputat şi preşedinte al Asociaţiei Partida Romilor „Pro Europa”, de folosirea, prezentarea cu rea-credinţă a documentelor ori declaraţiilor false, inexacte sau incomplete, schimbarea, fără respectarea prevederilor legale, a destinaţiei fondurilor obţinute din bugetul general al Uniunii Europene sau din bugetele administrate de aceasta ori în numele ei, deturnare de fonduri, spălare a banilor, cumpărare de influenţă, fals în înscrisuri sub semnătură privată, efectuare de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia, folosirea cu rea-credinţă, a bunurilor sau creditului de care se bucură societatea, într-un scop contrar intereselor acesteia sau în folosul lui propriu ori pentru a favoriza o altă societate în care are interese direct sau indirect.

Mădălin Voicu, parlamentar, este acuzat de trafic de influenţă, fals în declaraţii şi spălare de bani, iar Gelu Diaconu, fost preşedinte ANAF, şi Mihai Vătăşoiu, la data faptelor vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, au fost acuzaţi pentru abuz în serviciu.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Curat murdar, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s