Existența conflictului de interese de natură administrativă

downloadStarea de incompatibilitate sau existența conflictului de interese de natură administrativă a fost constatată de Agenția Națională de Integritate în cazul a trei primari ai unor comune din județele Teleorman, Buzău și Vrancea.

Primarul comunei Drăcșenei, județul Teleorman, Ion Glonț, s-a aflat în conflict de interese pe motiv că a permis angajarea soției sale în funcția de asistent personal în cadrul Serviciului Public Local de Asistență Socială al Primăriei.

Valeriu Vișoiu, primar al comunei Săhăteni, județul Buzău, s-a aflat în stare de incompatibilitate pe motiv ca a deţinut simultan două funcții: de primar și de membru al Consiliului de Administrație al Școlii Gimnaziale „Gheorghe Hariton” Săhăteni.

Gheorghe Tătaru, primar al comunei Bordești, județul Vrancea, s-a aflat în conflict de interese pentru că a produs un folos material pentru fiul său prin emiterea unui act administrativ şi  încheierea unui act juridic.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Administratie publica - institutii publice, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s