Primarul din Paşcani, trimis în judecată

italia-un-detinut-condamnat-la-inchisoare-pe-viata-a-evadat-dupa-o-actiune-de-comando-245757Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Iaşi l-au trimis în judecată pe primarul municipiului Paşcani, Dumitru Pantazi, pentru abuz în serviciu în legătură cu emiterea unei autorizaţii de construcţie.

În acelaşi dosar au fost trimişi în judecată: Elena Serghiuţă, Emilian Oneaţă şi Vasile Bodnar.

Potrivit unui comunicat al DNA, Primăria Paşcani a derulat, în anul 2011, o procedură de licitaţie publică pentru concesionarea unui teren în suprafaţă de 15 mp care a fost adjudecat de o societate comercială administrată de Oneaţă.

DNA precizează că, în perioada 16 iulie 2012 – 11 februarie 2013, Dumitru Pantazi, în calitate de primar, împreună cu Zuzan şi Prisecaru, în exercitarea atribuţiilor de serviciu au semnat o autorizaţie de construire, în condiţiile în care nu exista acordul scris, dat în formă autentică, de către proprietarii unei clădiri învecinate, formă cerută de dispoziţiile actelor normative în vigoare şi prevăzută şi în certificatul de urbanism aferent emis de Primăria Paşcani.

Autorizaţia de construire a fost întocmită, conform DNA, de către Elena Serghiuţă, cunoscând neregulile, document ce a fost ulterior introdus în circuitul de semnare.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Curat murdar, Ştiri și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s