Trimis în judecată pentru luare de mită

coruptiePentru luare de mită a fost trimis în judecată fostul primar al Sectorului 2, Neculai Onţanu, dar şi avocatul Loredana Radu, aflată în arest la domiciliu, iar dosarul urmează să fie soluţionat de Curtea de Apel Bucureşti.

În acest dosar vor fi judecaţi şi Toma Şutru, la data faptelor secretar al Consiliului local al Sectorului , pentru luare de mită şi spălare de bani dar şi Aurel Radu, pentru complicitate la luare de mită şi spălare de bani.

Reamintim că în calitate de primar al Sectorului 2 Bucureşti, Neculai Onţanu, în perioada 2006 – 2007, a facilitat procedura de reconstituire a dreptului de proprietate asupra mai multor terenuri situate pe raza sectorului 2.

Ulterior DNA a întreprins măsuri asiguratorii în acest caz şi au fost instituite mai multe sechestre şi popriri asupra terenului ce figurează în dosar, asupra bunurilor deţinute de inculpatul Radu Aurel până la concurenţa sumei de 1.400.000 euro, precum şi asupra sumelor obţinute de către Şutru Toma şi transferate către rudele acestuia, precum şi veniturile obţinute în urma investiţiilor efectuate cu aceste sume.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Curat murdar, Nedreptate, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s