Trimisă în judecată pentru abuz în serviciu și fals intelectual

downloadPentru abuz în serviciu și fals intelectual, a fost trimisă în judecată Daniela Dobrilă, la data faptelor director al Direcției Licențiere și Autorizare din cadrul Autorității Rutiere Române (ARR).

Procurorii DNA au declarat că în perioada noiembrie – decembrie 2013, în cadrul programului de transport călători în județul Galați aferent anilor 2014 – 2019, Daniela Dobrilă, și-a îndeplinit în mod defectuos atribuțiile de serviciu, în sensul că a dispus și a realizat o comunicare către baza de date a Centrului Național de Management pentru Societatea Informațională (CNMSI) din care rezulta faptul că un operator de transport avea o vechime neîntreruptă de 64 luni în deținerea licențelor pe traseele Galați – Cișmele și Galați – Fântânele.

Astfel, inculpata a indus în eroare şi operatorul de transport a câștigat licitația privind cele două trasee menţionate.

Reamintim că în 2014, Daniela Dobrilă a mai fost trimisă în judecată de procurorii anticorupție pentru infracțiuni comise tot în legătură cu atribuțiile sale de serviciu.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Administratie publica - institutii publice, Curat murdar, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s