Judecător în cadrul Curţii de Apel Iaşi trimis în judecată pentru trafic de influență, violare a vieții private, șantaj și dare de mită

ccrProcurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) – Secția de combatere a corupției au dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar, a inculpatului A. D., judecător în cadrul Curții de Apel Iași – Secția penală și pentru cauze cu minori, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de influență (2 fapte), violare a vieții private, șantaj şi dare de mită,

Dosarul a fost trimis spre judecare Curții de Apel București cu propunerea de a se menține măsurile preventive dispuse în cauză.

Conform Codului de procedură penală, această etapă a procesului penal constituie finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Drept penal, Judecatori - procurori - magistrati, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s