Se intensifică acţiunile de control operativ la nivelul întregii ţări

lcPotrivit unui comunicat al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, inspectorii antifraudă vor intensifica acţiunile de control operativ la nivelul întregii ţări, inclusiv în weekend.

Astfel, conducerea DGAF a dispus intensificarea controalelor operative începând cu 6 iunie, pentru a preveni fenomene circumscrise economiei subterane, evaziunii fiscale, indisciplinei financiare, neconformării la declararea şi plata obligaţiilor fiscale, se arată în comunicat.

Direcţiile regionale antifraudă de la nivelul întregii ţări vor documenta şi organiza acţiuni de monitorizare şi control antifraudă operative, care vor viza domeniul recoltării cerealelor, morăritului şi panificaţiei, centrele comerciale angro din zone cu risc fiscal şi cu activitate semnificativă, restaurante, cluburi, zone cu aglomerare de comercianţi en-detail cu risc fiscal ridicat, prestări de servicii direct către populaţie, dar şi domeniul livrării de bunuri cu amănuntul către populaţie.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Taxe si impozite, Ştiri și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s