Urmărire penală pentru abuz în serviciu

downloadSub urmărire penală pentru abuz în serviciu au fost puși un fost director, dar și mai mulți angajați ai Institutului de Geologie al României (IGR).

Procurorii de la Parchetul pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București au dispus punerea în mișcare acțiunii penale față de inculpații Ștefan Grigorescu, la data faptelor director general al Institutului de Geologie al României, pentru infracțiunea de abuz în serviciu în formă continuată, Eugen-Adrian Ilie, la data faptelor expert achiziții publice în cadrul IGR, pentru abuz în serviciu în formă continuată și două infracțiuni de fals intelectual, Mihaela Moisescu și Tania Paulina Robu, ambele îndeplinind, la data faptelor, funcția de director economic în cadrul IGR, pentru câte o infracțiune de abuz în serviciu.

Anchetatorii spun că o parte din documente au fost întocmite, în fals, ulterior încheierii contractului, de către inculpatul Eugen Adrian Ilie.

Procurorii au instituit sechestru asupra bunurilor inculpaților pentru recuperarea prejudiciului total cauzat Institutului Geologic al României în cuantum de 354.000 euro.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Curat murdar, Judecatori - procurori - magistrati, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s