Concursurile pentru ocuparea funcţiilor de conducere de la nivelul spitalelor, suspendate

salarizare-medici-740x360Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu a suspendat concursurile pentru ocuparea funcţiilor de conducere de la nivelul spitalelor, acestea fiind oprite timp de câteva săptămâni.

Laurenţiu Colintineanu, purtătorul de cuvânt al ministerului Sănătăţii a declarat că ministrul Vlad Voiculescu a semnat un ordin prin care a retras reprezentanţii Ministerului Sănătăţii din consiliul de administraţie de la Spitalul Floreasca şi din comisia de contestaţie din cadrul concursului pentru funcţia de management, iar conform prevederilor legale, ordinul semnat de ministru având efectul de a anula desfăşurarea concursului.

E în lucru un contract de management al spitalelor. Trebuie să conţină criterii clare de performanţă. Printre criterii l-aş menţiona pe cel de raportare reală a infecţiilor nosocomiale. Niciun concurs pentru ocuparea funcţiei de manager nu va avea loc până nu se va definitiva acest proiect de management iar termenul este de câteva săptămâni„, a mai spus Laurenţiu Colintineanu.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Sanatate, Ştiri și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s