Fostul director adjunct al Poliției Capitalei a fost condamnat la 3 ani închisoare cu suspendare

ccrComisarul șef Roberto Ababei, fostul director adjunct al Poliției Capitalei, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru trafic de influență, după ce a primit 13.000 de euro de la doi oameni de afaceri, cercetați într-un dosar de evaziune fiscală.

Conform DNA, în perioada 14 iulie — 6 august 2015, Roberto Ababei, în calitate de director general adjunct al Direcției Generale a Poliției Municipiului București, a primit de la Eduard Alexandru Zamă și Dan Mihai Pencea, în calitate de administratori ai unei societăți comerciale, suma totală de 13.000 de euro și produse alimentare, lăsându-i pe aceștia să creadă că are influență asupra lucrătorilor de poliție din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, care realizau cercetări referitoare la presupuse infracțiuni de evaziune fiscală, săvârșite de oamenii de afaceri, în legătură cu activitatea firmei pe care o administrau.

Decizia nu este definitivă.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Drept penal, Judecatori - procurori - magistrati, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s