Sancționarea disciplinară a patru judecători

csm-inpolitics.ro_Secția specializată a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a sancționat disciplinar patru judecători, iar în unul dintre cazuri sancțiunea fiind excluderea din magistratură.

Astfel, a fost admisă acțiunea disciplinară formulată de Inspecția Judiciară împotriva domnului Davidencu Răzvan Vladimir, judecător în cadrul Judecătoriei Constanța, în prezent delegat în cadrul Judecătoriei Hârșova, dar şi s-a aplicat domnului judecător sancțiunea disciplinară constând în excluderea din magistratură.

Secția pentru judecători în materie disciplinară a CSM a mai admis acțiunile disciplinare formulate de Inspecția Judiciară împotriva judecătoarelor Elena Bărbulescu de la Judecătoria Pitești și Dana Iuliana Moldovan de la Judecătoria Brașov. Mariana Popa, judecător la Tribunalul Vrancea de asemenea a fost sancționată cu diminuarea indemnizației de încadrare lunare brute cu 10% pe o perioadă de trei luni pentru exercitarea funcției cu rea-credință sau gravă neglijență.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Judecatori - procurori - magistrati, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s