Proiect: Modificarea Regulamentului de organizare a ONRC

justitie1Ministerul Justiției a supus spre consultare publică proiectul de ordin pentru modificarea și completarea Regulamentului de organizare și funcționare a Oficiului Național al Registrului Comerțului (ONRC) și al Oficiilor Registrului Comerțului de pe lângă tribunale, având în vedere prevederile Legii 151/2015 privind procedura insolvenței persoanelor fizice, publicată în Monitorul Oficial nr. 464/2015.

Conform actului normativ, în conformitate cu prevederile din Legea nr.151/2015, în cadrul Buletinului Procedurilor de Insolvență (BPI) care funcționează în cadrul ONRC se introduce secțiunea „Debitori — persoane fizice cu obligații ce nu decurg din exploatarea unei întreprinderi’.

Astfel, activitatea BPI va crește esenţial prin preluarea actelor de procedură de la 176 de judecătorii, ca instanțe de fond, 42 de tribunale, ca instanțe de apel, și de la 42 de comisii teritoriale de insolvență.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Judecatori - procurori - magistrati, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s