Semnarea Memorandumului de înţelegere între Ministerul Strategiei și Finanţelor din Republica Coreea și MECRMA

imageResizeConform unui comunicat al MECRMA, în cadrul vizitei pe care o derulează la Seul, Coreea de Sud, în perioada 17-23 aprilie, în vederea formalizării cooperării începute în cadrul Knowledge Sharing Program (KSP), Claudiu Vrînceanu, secretar de stat în Ministerul Economiei, Comerţului și Relaţiilor cu Mediul de Afaceri a semnat Memorandumul de înţelegere între Ministerul Strategiei și Finanţelor din Republica Coreea și Ministerul român al Economiei, Comerţului și Relaţiilor cu Mediul de Afaceri.

”Productivitatea firmelor românești este de cel puţin 5-6 ori mai mică decât în cazul firmelor care activează pe alte pieţe, și chiar de 2-3 ori mai redusă decât eficienţa companiilor străine din România. Prin urmare, capacitatea de a crește la nivel de productivitate este uriașă pentru firmele românești, mai ales că potenţialul creativ de aici este superior altor economii […]”, a declarat secretarul de stat Claudiu Vrînceanu.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în International, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s