Peste 3.600 de utilizatori s-au înregistrat în modulul online de achiziţii pentru fonduri europene nerambursabile

online2Potrivit datelor Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), peste 3.600 de utilizatori au înregistrat, până în prezent, tot atâtea operaţiuni în modulul de achiziţii online, pus la dispoziţie de AFIR, cu scopul implementării proiectelor de investiţii finanţate cu fonduri europene nerambursabile, prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014 – 2020.

Andras Szakal, directorul general al AFIR a declarat că implementarea modulului de achiziţii online simplifică implementarea proiectelor finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, fiind o componentă foarte importantă în asigurarea transparenţei procesului de achiziţii.

„Ca o măsură suplimentară de simplificare, numărul minim al ofertelor conforme primite s-a redus la o ofertă pentru beneficiarii PNDR 2007-2013 care vor termina implementarea proiectului pe procedura de tranziţie şi la două oferte pentru beneficiarii PNDR 2014-2020, de la minimum trei cât era stabilit prin procedura anterioară”, a mai spus Andras Szakal.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Administratie publica - institutii publice, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s