Dacă în administrație vor fi corelate salariile cu rezultatele statul va deveni mai performant

lcStatul român va deveni mai performant dacă în administrație vor fi corelate salariile cu rezultatele, a declarat Alina Gorghiu, copreședintele PNL.

„Suntem vreo 3.000 de primari care au absorbit fonduri europene într-un procent covârșitor și cu toate acestea au niște salarii de mizerie. (…) Să-i premiem pe primarii care știu să-și facă treaba cu fondurile europene”, a mai adăugat Alina Gorghiu.

De asemenea, liderul liberal a mai vorbit şi despre legislația neclară în cazul incompatibilităților.

În fiecare zi, acești oameni dedicați comunităților lor trebuie să îndeplinească așteptări din ce în ce mai mari, însă, resursele sunt din ce în ce mai mici. (…) Pe lângă lipsa de resurse trebuie să vorbim și despre legislația neclară în cazul incompatibilităților. Această legislație (…) vă predispune unor suspiciuni nedrepte. În același timp, PNL trebuie să rezolve o temă nerezolvată în ultimii 26 de ani, vorbesc de aspectul salarizării în administrație. Am senzația că statul român nu urmărește altceva decât să-și pedepsească funcționarii, nu să încurajeze munca și buna credință„, a spus Alina Gorghiu.

 

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Politic, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s