CNAS vrea să achiziţioneze servicii de mentenanţă pentru cardul de sănătate

card_48628400Potrivit unui anunţ publicat pe SEAP, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a lansat o licitaţie deschisă pentru achiziţia de servicii de Help-desk, mentenanţă şi suport tehnic aferente componentei aplicative a sistemului informatic Cardul Electronic de Asigurări de Sănătate.

În acest sens va fi încheiat un acord-cadru cu un singur agent economic, a cărui durată va fi de 36 de luni de la data atribuirii contractului. Valoarea maximă estimată a acordului-cadru este de 18.817.791,78 lei, fără TVA, în timp ce valoarea minimă estimată este de 6.272.597,26 de lei, fără TVA.

Ofertele pot fi depuse până pe 9 mai, ora 10,00, la CNAS, urmând să fie deschise în aceeaşi zi, de la ora 11,00.

De asemenea, CNAS a demarat încă o licitaţie deschisă pentru achiziţia de servicii de administrare, suport tehnic şi mentenanţă hardware pentru Platforma Informatică din Asigurările de Sănătate (PIAS).

Şi în acest caz va fi încheiat un acord-cadru cu un singur agent economic, cu o durată de 36 de luni. Valoarea maximă estimată a acestui acord este de 8.386.506 lei, fără TVA, în timp ce valoarea minimă estimată este de 2.795.502 lei, fără TVA.

În cadrul acestei licitaţii, termenul limită pentru primirea ofertelor la CNAS este 6 mai, ora 10,00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, de la ora 11,00.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Sanatate, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s