Gorghiu: În România nu sunt încurajate familiile active

copiiiPotrivit declaraţiilor copreşedintelui PNL Alina Gorghiu, Guvernul nu susţine majorarea indemnizaţiilor pentru mame „din motive pragramatice”, iar cei patru milione de români plecaţi din ţară se vor întoarce acasă doar dacă vor avea condiţii să îşi crească copiii.

Uitaţi-vă la statele din UE care şi-au adus oamenii înapoi prin nişte politici.(…) În România nu sunt încurajate familiile active. (…) Politicile demografice în Franţa au fost generate de factorul politic, la nvelul anilor 1930 (…) Franţa a investit în infrastructura de creşe, grădiniţe, la companiile care îşi lasă angajatul cu copilul la locul de muncă şi acolo i se oferă toate condiţiile. Să ne uită mai aproape, la unguri. Statul ungar are un minister pro-familie şi pro-tineri care se ocupă fix cu asigurarea facilităţilor fiscare pentru familile care au mai mult de doi copii„, a mai spus copreşedintele PNL.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Educatie, Politic, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s