Guvernul pregăteşte un proiect de lege al Centenarului Unirii

images (9)Într-o conferinţă de presă susţinută la Alba Iulia, premierul Dacian Cioloş a declarat că Guvernul pregăteşte un proiect de lege al Centenarului Unirii, care va fi pus spre consultare publică în următoarele săptămâni şi în care oraşul Alba Iulia ”va juca un rol central”.

”Alba Iulia va juca un rol central în pregătirea evenimentelor pentru Centenar. Noi pregătim la Guvern un proiect de lege al Centenarului care va fi pus în dezbatere publică, cred, în următoarele săptămâni”, a precizat premierul.

De asemenea, vicepremierul Vasile Dîncu a menţionat că proiectul de lege „se va referi şi la partea de reconstrucţie a memoriei, la partea culturală”,  adăugând în acelaşi timp că se vor crea şi două distincţii.

Totodată, în proiectul de lege al Centenarului se vor regăsi mai multe programe ale Guvernului, inclusiv legate de infrastructură şi de reconstrucţia unor instituţii.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Administratie publica - institutii publice, Politic, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s