Proiect: Radiodifuzorii vor realiza emisiuni de dezbatere electorală cu participarea a cel puţin doi candidaţi

CNAConform unui proiect de decizie al CNA, care a intrat în dezbatere publică, radiodifuzorii vor putea realiza emisiuni de dezbatere electorală, în perioada campaniei pentru alegerile locale din 2016, „cu participarea a cel puţin doi candidaţi sau reprezentanţii lor”.

Astfel, faţă de textul iniţial, Consiliul a adoptat câteva modificări.

Reflectarea campaniei electorale în audiovizual va începe vineri, 6 mai 2016, şi se încheie în ziua de vineri, 3 iunie 2016, ora 07:00.

Totodată, sintagma „emisiuni de promovare electorală”, cunoscută datorită precedentelor Decizii CNA privind reflectarea campaniilor electorale în audiovizual, a fost înlocuită cu „emisiuni electorale”.

În cazul alegerilor locale din 2016, accesul este gratuit la posturile de radio şi de televiziune, publice şi private pentru „candidaţii şi reprezentanţii partidelor politice, alianţelor politice, alianţelor electorale şi a organizaţiilor cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale, precum şi candidaţii independenţi, denumiţi în continuare competitori electorali”.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în IT si comunicatii, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s