Proiect de modificare a Normelor metodologice privind utilizarea unor spaţii aflate în administrarea MAI

lcMinisterul Afacerilor Interne a lansat în dezbatere publică Proiectul de Ordin al ministrului Afacerilor Interne pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice privind utilizarea unor spaţii aflate în administrarea Ministerului Afacerilor Interne, aprobate prin Ordinul ministrului administraţiei şi internelor nr. 243/2011.

Potrivit referatului de aprobare, modificările și completările vizează, în principal:
– eliminarea/actualizarea din/în cuprinsul ordinului a reglementărilor care decurgeau din desfăşurarea de activităţi finanţate integral din venituri proprii, inclusiv a celor de resort financiar, precum şi actualizarea denumirii unor unităţi de cazare cuprinse în anexa nr. 4 la OMAI nr. 243/2011;
– modificarea prevederilor referitoare la componenţa Comisiei Centrale de Repartizare a Locuinţelor, prin precizarea membrilor titulari şi supleanţi, înlăturându-se astfel necesitatea emiterii unor acte normative suplimentare de numire a membrilor acesteia;
– modificarea prevederilor referitoare la modalitatea de decontare a cheltuielilor de cazare pentru personalul MAI și familia acestuia, în sensul acordării posibilității de a beneficia de reducerea de 90% la tariful de cazare direct la unitatea din administrarea MAI; în prezent, tariful de cazare se achită, integral, la unitatea de cazare și se decontează, ulterior, la unitatea în care personalul MAI este încadrat.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Administratie publica - institutii publice, Locuinte - imobiliare, Politic, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s