Apropierea tinerei generaţii de noile tehnologii

computerVreau știință și informatică în toate școlile pentru a da o șansă suplimentară copiilor noștri, beautiful minds!„, a declarat Adrian Curaj, ministrul Educației Naționale și Cercetării Științifice, în cadrul unui eveniment organizat în cadrul Săptămânii Guvernării Deschise, care promovează apropierea tinerei generaţii de noile tehnologii, inovarea continuă şi utilizarea acestora pe scară largă în societate.

Violeta Alexandru, ministrul pentru Consultare Publică și Dialog Civic, Adrian Curaj, ministrul Educației și Cercetării Științifice, Marius Bostan, ministrul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională, Radu Puchiu, secretar de stat în Cancelaria Primului-Ministru şi 30 dintre cei mai tineri programatori din România au participat la evenimentul „Hour of Code”.

Ministrul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională, Marius Bostan, a transmis tinerilor programatori: „Avem șanse că avem în țară inițiative minunate ca aceasta și avem profesori inimoși care contribuie la educația hi-tech a copiilor. E un apel și spre companii și organizații să sprijine proiecte de acest tip„.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Eveniment, IT si comunicatii, Politic, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s