Proiectul privind organizarea şi funcţionarea Academiei de Ştiinţe ale Securităţii Naţionale, respins


lcPropunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Legii nr.56/2012 privind organizarea şi funcţionarea Academiei de Ştiinţe ale Securităţii Naţionale, iniţiată de unii parlamentari PNL, a fost respinsă de Senatorii din Comisia de Apărare, dar va avea şi aviz negativ din partea Guvernului.

Reamintim că propunerea prevedea ca Academia să colaboreze cu Ministerul Educaţiei, Academia Română, Academia Oamenilor de Ştiinţă din România şi academiile de ramură, instituţiile de învăţământ superior, precum şi cu alte ministere, instituţii şi unităţi de profil, dar şi cu comisiile parlamentare de apărare şi învăţământ ale celor două Camere, dar şi să elaboreze cursuri de carieră în domeniile de interes pentru MApN, MAI şi SRI sau la solicitarea comisiilor de specialitate ale Legislativului. De asemenea indemnizaţiile personalului Academiei urmau să fie asigurate de la bugetul de stat, prin transferuri din bugetul Ministerului Educaţiei şi din bugetul MApN, MAI şi SRI.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Administratie publica - institutii publice, Ştiri și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s