Ministrul Agriculturii susţine iniţiativa legislativă privind închiderea supermarketurilor în weekend

produseMinistrul Agriculturii Achim Irimescu a declarat că susţine iniţiativa legislativă ce obligă supermarketurile să comercializeze produse româneşti în proporţie de 51%, fiind de acord şi cu propunerea ca acestea să fie închise în weekend.

„Eu susţin această iniţiativă, nu ştiu dacă la legume în timpul iernii se poate, dar propunerile sunt binevenite”, a susţinut ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, prezent la şedinţa Comisiei de Agricultură a Camerei Deputaţilor.

În ceea ce priveşte proiectul de lege privind stabilirea unor măsuri suplimentare pentru etichetarea laptelui proaspăt pentru consum şi a produselor lactate, Irimescu a declarat că este „musai etichetarea” acestor produse.

În şedinţa Comisiei de Agricultură au fost dezbătute mai multe proiecte de lege care vizau modificarea Legii nr. 321/2009 privind comercializarea produselor alimentare.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Administratie publica - institutii publice, Ştiri și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s