Proiect privind reciclarea materialelor plastice

reciclare plasticAsociaţia Cultura Verde a lansat proiectul-pilot Rec-o-Plast, care presupune dezvoltarea în România a unei staţii experimentale pentru reciclarea materialelor plastice, în vederea producerii de filament pentru imprimarea 3D.

Proiectul intitulat „Creşterea implicării în protecţia mediului prin implementarea unei staţii experimentale pentru reciclarea materialelor plastice în vederea producerii de filament pentru imprimarea 3D/Rec-o-Plast”, îşi propune o abordare integrată, axată pe trei componente: civică, educaţională şi tehnologică a managementului deşeurilor plastice şi reciclarea acestora în filament pentru imprimarea 3D.

Obiectivul general al proiectului este creşterea gradului de implicare în protecţia mediului prin implementarea unei staţii experimentale pentru reciclarea materialelor plastice în vederea producerii de filament pentru imprimarea 3D.

Proiectul va fi implementat într-o perioadă de 14 luni, cu un buget total de 73.255 franci elveţieni.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Protectia mediului, Ştiri și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s