600 de avocați ar putea fi suspendați pentru neplata contribuțiilor profesionale

avocatÎn urma adoptării de către Consiliul Baroului București a unei hotărâri, începând cu data de 1 martie 2016, circa 600 de avocați din Baroul București ar putea fi suspendați pentru neachitarea contribuțiilor profesionale într-o perioadă mai mare de 3 luni.

Ion Dragne, decanul Bariului București, a afirmat că dacă avocații restanțieri își achită contribuțiile profesionale până la data de 1 martie nu vor fi suspendați din profesie. Acesta a menţionat însă că, dacă nu le plătesc, sunt trecuți pe tabloul avocaților suspendați pentru neplata contribuțiilor profesionale.

De asemenea, Dragne a precizat că, în luna iulie 2015, circa 2.000 de avocați aveau restanțe la bugetul Baroului București și că, ulterior, în jur de 1.500 au intrat în legalitate.

Conform site-ului BB, hotărârea Consiliul Baroului București se referă la neîndeplinirea pe o perioadă mai mare de 3 luni a obligațiilor de plată a contribuțiilor profesionale către bugetul baroului.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Avocati - notari - executori jud - mediatori, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s