Proiect: Perioada de suspendare a permisului ar putea fi redusă la jumătate

soferii-care-incalca-regulile-de-circulatie-platesc-amenzi-mai-mari-de-maine-8052Conform unei iniţiative legislative, şoferii care plătesc în termenul legal jumătate din minimul amenzii prevăzute de lege, ar putea beneficia şi de înjumătăţirea perioadei de timp pentru care s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce.

Astfel, 4 deputaţi PSD şi un senator PNL au depus la Senat un proiect de modificarea a OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice prin care şi-au propus să soluţioneze problema amenzilor de circulaţie neplătite.

Potrivit expunerii de motive, contravenientul care a fost sancţionat cu amendă şi sancţiune contravenţională complementară şi care plăteşte amenda în termen de cel mult 2 zile lucrătoare de la data primirii procesului-verbal de constatare ar putea beneficia şi de reducerea cu jumătate a perioadei de timp pentru care s-a dispus suspendarea exercitării dreptului său de a conduce.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Circulaţia pe drumurile publice, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s