Platformă online pentru finanțarea proiectelor

computerO platformă online prin intermediul căreia asociațiile de români din afara granițelor vor putea solicita finanțare pentru proiecte care să promoveze valorile identitare românești a fost lansată de Departamentul Politici pentru Relațiile cu Românii de Pretutindeni (DPRRP) din cadrul Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

Ministrul delegat pentru Relațiile cu Românii de Pretutindeni, Dan Stoenescu, a declarat că această platformă online este un instrument nou, care „permite înainte de toate să anulăm” distanțele, prin intermediul internetului.

Românii din întreaga lume, din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, din California până în Noua Zeelandă, pot depune proiecte pentru a primi finanțare. Toți cei care vor depune proiecte vor avea la îndemână un instrument care le va ușura demersul și va reduce costurile presupuse de acest lucru„, a mai adăugat Dan Stoenescu.

De asemenea, demnitarul a menționat domeniile principale la care românii din străinătate pot aplica – educația, spiritualitatea, cultura, presa.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Administratie publica - institutii publice, IT si comunicatii, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s