În 2015, angajaţii români au primit beneficii extra-salariale mai mari cu 19%

tichetConform unui studiu, în 2015, angajaţii români au primit beneficii extra-salariale mai mari cu 19% în comparaţie cu anul 2014, cele mai mari fiind acordate de firmele din IT&C şi din industria farmaceutică.

Astfel, angajaţii din comerţ şi retail au primit cele mai mici beneficii în afara salariului lunar. Referitor la Sărbătorile de iarnă, valoarea medie a bonusurilor oferite de angajatori în anul 2015 a fost de 785 lei brut.

Beneficiile lunare constau în tichete de masă, abonamente medicale la clinici private, oferirea de telefon mobil sau laptop, decontarea cheltuielilor de transport, abonamente la săli de sport, săli de relaxare sau săli de jocuri.

Astfel, beneficiile ocazionale se acordă sub formă de tichete cadou (Crăciun, ziua de naştere), prime de final de an sau cu diverse ocazii (Paşte, Crăciun, 8 Martie, vacanţă), cadouri pentru copii în zile speciale (1 Iunie, Crăciun), programe de formare profesională, team building, ajutoare pentru naştere, înmormântare sau boli grave sau al 13-lea salariu.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Salarizare, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s