Grup de lucru pentru stabilirea prețurilor de vânzare a masei lemnoase pe nivelul minim de piață

ccDirectorul general al Regiei Naționale a Pădurilor (RNP) – Romsilva, Adam Crăciunescu, a declarat că trebuie constituit de urgenţă un grup de lucru pentru stabilirea prețurilor de vânzare a masei lemnoase pe nivelul minim de piață. Membrii grupului de lucru trebuie să fie reprezentanţi atât ai Consiliului Concurenței, Ministerului Mediului, cât și Ministerului de Finanțe.

Potrivit Hotărârii de Guvern 924/2015 privind regulamentul de vânzare a masei lemnoase, nivelul de piață este calculat pe baza prețurilor obținute la licitație în 2015, iar prețul de pornire al licitațiilor nu trebuie să fie mai mic decât acest nivel de piață.

Corpul de Control al primului-ministru a început o acțiune de control la Regia Națională a Pădurilor — Romsilva, care vizează perioada cuprinsă între 1 ianuarie 2014 și prezent. Printre obiectivele controlului se enumeră:
– verificarea respectării dispozițiilor legale cu privire la organizarea și funcționarea entității controlate,
– verificarea respectării dispozițiilor legale și a reglementărilor interne cu privire la îndeplinirea atribuțiilor specifice, precum și alte aspecte relevante pentru acțiunea de control.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Industrie, Politic, Protectia mediului, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s