Punerea în aplicare a Comisiei pentru interconectarea registrelor electronice ale cardurilor de conducător auto

descărcareRegulamentul de punere în aplicare (UE) 2016/68 al Comisiei privind procedurile și specificațiile comune necesare pentru interconectarea registrelor electronice ale cardurilor de conducător auto, fost publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene seria L 15.

Regulamentul (UE) nr. 165/2014 prevede obligația statelor membre de a face schimb electronic de date pentru a asigura unicitatea cardurilor de conducător auto eliberate. Pentru a facilita schimbul electronic de informații între statele membre cu privire la cardurile de conducător auto, Comisia a instituit sistemul de mesagerie TACHOnet, care permite statelor membre să solicite informații celorlalte state membre cu privire la eliberarea cardurilor de conducător auto, precum și cu privire la starea acestor carduri.

Astfel se  face obligatorie interconectarea registrelor electronice naționale privind cardurile de conducător auto în întreaga Uniune, folosind fie sistemul de mesagerie TACHOnet, fie un sistem compatibil.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în International, Transporturi, Ştiri și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s