Efectul sportului asupra activităților școlare sau de familie

drPotrivit deputatului UNPR de Brăila, Dorin Petrea, proiectul pilot „Sport Integro”, iniţiat în 2015, a avut o influenţă majoră asupra tinerilor, fapt constatat prin performanțele obținute în sport de cei 60 de copii intrați în program, care au dus la îmbunătățiri atât la nivelul activităților școlare cât şi celor de familie.

Proiectul a fost lansat pentru copiii din familii defavorizate și pentru cei instituționalizați, cu vârste între 6 și 14 ani, iar scopul a fost îmbunătățirea incluziunii sociale cu ajutorul sportului. Copii incluşi în program au beneficiat de mai multe facilităţi cum ar fi: alimentație de efort, asistență medicală, echipamente sportive, acces gratuit la transport local.

Deputatul UNPR a precizat că proiectul „Sport Integro” a fost pus în practică cu ajutorul Direcției pentru Sport și Tineret Brăila și al Asociației Clubul Sportiv Sport-Plus, iar finanțarea a fost asigurată de Consiliul Județean Brăila, valoarea în 2015 fiind de 27.352 lei.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Educatie, Politic, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s