Amenzi pentru modul de intervenție a operatorilor economici cu atribuții în deszăpezire

deszapezire_1-465x390Ca urmare a controalelor efectuate pe raza municipiului București, cu privire la modul de intervenție a operatorilor economici cu atribuții în deszăpezire, poliţiştii de la Rutieră au amendat firmele care asigură deszăpezirea în Capitală, cu câte 2.205 lei, pentru „modul defectuos” în care au curăţat zăpada pe arterele principale, unde circulă autobuze şi troleibuze, pe străzile de acces în instituţii publice, dar şi pe străzile laterale.

Sancţiunile au fost stabilite în conformitate cu art. 105 pct. 28 din O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată în Monitorul Oficial nr. 670 din 3 august 2006.

Operatorii de salubrizare care asigură deszăpezirea în Capitală au mai fost amendaţi de poliţişti şi în 5 ianuarie, ei fiind acuzaţi de „neîndeplinirea obligaţiei de întreţinere a drumului public pe timp de iarnă”.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Administratie publica - institutii publice, Circulaţia pe drumurile publice, Ştiri și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s