A fost aprobată o nouă structură organizatorică a Ministerului Tineretului și Sportului

descărcareLa data de 13 ianuarie, Guvernul a aprobat o nouă structură organizatorică a Ministerului Tineretului și Sportului (MTS), pentru eficientizarea activității, dar şi pentru realizarea cadrului necesar implementării strategiei naționale în domeniul politicii de tineret și a celei în domeniul sportului.

Astfel, potrivit noii organigrame, în cadrul ministerului se înființează Direcția Generală Sport, Direcția Generală Tineret și Direcția Generală Management Logistic, prin reorganizarea direcțiilor specializate existente în organigramă anterioară, în scopul unei abordări unitare a problematicilor specifice.

Totodată, s-a hotărât înființarea Direcției Financiar și Contabilitate și a Direcției Juridic și Secretariat și a Serviciului resurse umane, prin reorganizarea structurilor existente anterior.

În plus, Unitatea de Management a Proiectului se desființează și se înființează Unitatea de Politici Publice, iar denumirea Serviciului Relații Internaționale și Relația cu Parlamentul se modifică în Serviciul Comunicare, Relații Internaționale și Relația cu Parlamentul.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Administratie publica - institutii publice, Educatie, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s