descărcareConform unui comunicat al Administrației Prezidențiale, președintele Klaus Iohannis a avut o întrevedere cu reprezentanții Băncii Mondiale care s-au arătat optimiști referitor la performanțele economice ale României, menţionând că nu trebuie neglijate anumite riscuri și vulnerabilități potențiale.

Astfel, reprezentanții BM au subliniat anumite direcții de reformă care vizează în principal sectorul întreprinderilor de stat și ameliorarea guvernanței corporatiste, soluţionarea problemei cadastrului, dar și necesitatea dezvoltării și modernizării unor sectoare cheie, precum cel al transporturilor.

Totodată, Klaus Iohannis a menţionat nevoia ca proiectele și programele aflate în derulare să fie finisate cu succes, astfel încât calitatea guvernării să se îmbunătăţească și să se reflecte consistent în prosperitate economică și ameliorarea nivelului de trai.

Delegația Băncii Mondiale este condusă de Cyril Muller, vicepreședinte regional pentru Europa și Asia Centrală.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Administratie publica - institutii publice, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s