Ministerul Agriculturii selectează 11 organizații pentru Comitetul de Monitorizare al POPAM 2014-2020

pestePotrivit unui anunț publicat de Direcția Generală Pescuit (DGP), Ministerul Agriculturii intenționează să selecteze 11 organizații din mediul economic, social și al societății civile pentru includerea în Comitetul de Monitorizare pentru Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime (CM POPAM) 2014 – 2020. Termenul limită de depunere al candidaturilor este de 22 ianuarie 2016, ora 16,30.

La selectarea candidaturilor vor fi luate în considerare mai multe criterii, iar la finalizarea procesului de selecție a partenerilor, DGP-AMPOP va solicita nominalizarea participanților la Comitetul de Monitorizare în termen de 5 zile lucrătoare.

Prin noul POP-AM 2014 — 2020, România dispune de fonduri europene în valoare de 168,4 milioane de euro, în timp ce pentru perioada de programare 2007-2013 a avut un buget cu aproape 100 de milioane de euro mai mare, respectiv 261,5 milioane de euro.

În prezent, peste 80% din peștele consumat de români este importat, astfel că viitorul program de pescuit îşi propune în special creșterea consumului de pește indigen.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Administratie publica - institutii publice, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s