CNADNR ar putea fi descentralizată

cale-ferataMinistrul Transporturilor , Dan Costescu, este de părere că trebuie regândit modul de monitorizare a proiectelor în domeniul transporturilor, iar unitățile de implementare trebuie împinse spre teritoriu și făcute la nivel regional pentru a putea finaliza la termen proiectele de infrastructură.

În cadrul unui interviu, ministrul Transporturilor a anunțat că cel târziu în primăvară vom avea constructorii pentru reabilitarea a aproximativ 140 de kilometri de cale ferată între Arad și Simeria, proiecte estimate la peste 2 miliarde de euro.

După eșecul privatizării CFR Marfă din toamna anului 2013, Dan Costescu a precizat că operatorul feroviar de marfă începe anul 2016 cu un nou proces de restructurare și eficientizare.

Costescu așteaptă un raport al Corpului de Control pentru a analiza activitatea managementului de la Compania Națională de Transporturi Aeriene Române și anunță un proces de descentralizare și reorganizare a Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Transporturi feroviare, Ştiri și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s