MMSC: Haosul creat pe piaţa lemnului, se datorează Guvernului Ponta

primaria-borsa-va-incepe-cu-un-nou-departament-de-tip-srl-prelucrarea-lemnului1370261413Ministrul Mediului, Cristiana Paşca Palmer, a declarat că „haosul” creat pe piaţa lemnului, la care a făcut referire, Liviu Dragnea, într-o scrisoare deschisă, este rezultatul unor reglementări aprobate de Guvernul Ponta.

Apreciez grija pe care o purtaţi pădurilor României şi preocuparea la care faceţi referire de a lupta cu «sistemul mafiot» din acest sector, consolidat, din păcate, de-a lungul anilor, prin felul în care a fost guvernat acest domeniu sub diversele regimuri politice care s-au succedat la cârma ţării. Priorităţile mele şi ale Ministerului pe care îl conduc includ deja, pentru anul 2016, toate aspectele menţionate în scrisoarea dumneavoastră cu privire la continuarea şi îmbunătăţirea iniţiativelor cu impact pozitiv demarate de guvernările anterioare. Consider absolut firesc să fie aşa, întrucât coerenţa şi continuitatea măsurilor de guvernare eficiente sunt, pentru mine, un principiu de lucru în acest mandat„, a precizat Cristiana Paşca Palmer.

Potrivit ministrului Mediului, dezvoltarea legislaţiei subsecvente pentru implementarea Codului Silvic se regăsesc în planul de măsuri sectoriale care este pregătit acum, la Minister.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în Industrie, Politic, Ştiri și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s